merevedési gondok

A legtöbb férfi esetében a szexuális állapot meghatározó tényező a merevedés problémamentes elérése. Akár egyetlen balsiker ezen a területen zavarba ejti őket, és ha a helyzet megismétlődik, elkezd növekedni a stressz.

Problémák az erekcióval? Csak nyugodtan

A férfiak eltérően reagálnak, amikor megérinti őket az merevedési gondok. Egyesek felelőst keresnek a partner oldalán, mások makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy velük van valami baj. Eközben a merevedési zavaroknak leggyakrabban konkrét oka van, a megtalálásához és leküzdéséhez elegendő a türelem a nyugalom és a nyitottság.

Életstílus – ami sok, az egészségtelen

Az erekciós problémák következhetnek egy meghatározott életstílus vezetéséből. Kötelezettségek áradata és az ebből fakadó fáradtság nem segíti az ágyban való pihenést. Ezen kívül a hosszantartó stressz állapotban csökken a libidó, és az elhúzódó szexuális absztinencia csak a rendellenesség mértékét növeli.

A stresszel együtt járnak az élénkítőszerek. Cigaretta, alkohol és a túl nagy mennyiségű koffein megzavarhatják az erekciót, a férfi korától függetlenül.

merevedési gondok

Ebben a helyzetben meg kell nyugodni és lassítani egy kicsit. Mindkét partnernek hosszabb pihenésre van szüksége, legjobb a természet lágy ölén, testmozgással kombinálva. Segít szintén az élénkítőszerek csökkentése és az átállás az egészségesebb étkezési szokásokra. A libidó megerősítését segíti a cinkben valamint a B vitaminokban gazdag étrend. Ezek az összetevők elsősorban a teljes kiőrlésű gabonákban, a tenger gyümölcseiben és a zöldségekben találhatóak.

Egészségügyi problémák – milyen betegségek nehezítik meg az erekciót?

A merevedési zavarok nagyon gyakran érintik a felnőtt férfiakat, akiknél ez a különböző betegségekből és rendellenességekből ered. Az erekciós zavarok nem csak a tesztoszteron termelés csökkenésének tünetei, hanem a cukorbetegségnek, magas vérnyomásnak, érelmeszesedésnek, vagy a gerincbetegségeknek és a velük kapcsolatosan alkalmazott gyógyszerek hatásainak is. 50 éves kor után érdemes megméretnünk a tesztoszteron és a prolaktin szintünket valamint és ügyelnünk a saját egészségi állapotunkra.

merevedési gondok

Ha az erekció nem jelentkezik magától

A kortól és a vezetett életstílustól függetlenül, a libidó és az erekció stimulálásában hasznos a pénisz és a kismedencei izmok erősítése. Jó eredményeket hozhatnak szintén, a jól megválasztott szexuális technikák és az erogén zónákat érzékenyítő erotikus eszközök. Időnként ez elegendő. Azonban az erekciós zavarok néha megkövetelik a szexológussal, endokrinológussal vagy pszichoterapeutával való együttműködést. A természetes potencianövelők olyan természetes, nem szintetikus ételek, amik képesek a libidót növelni és fokozni a vágyat

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Fitnessz edző és diplomás pszichodietetikus vagyok Budapestről. A diplomamunkámhoz felvett témám is felébresztette érdeklődésemet az étrendkiegészítők tulajdonságai iránt. Főleg a testsúlycsökkentéssel, az izomtömegemeléssel, valamint személyreszabott étrendekkel foglakozom. Napi rendszerességgel trénelem pacienseimet és számos tanácsot nyújtok internetes oldalakon. Nem szeretem a stagnálást és a rutinokat, mindig aktívan pihenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree