A menhealth24hu.com weboldal egy, a férfiak által készített útmutató oldal férfiaknak. Ez egy kivételes hely, ahol a különböző életkorú pasik tudnak a férfiak életének témáját érintő információkat keresni, találnak itt számos tippet az őket foglalkoztató kérdésekre, amit minden pasi feltesz magának egy bizonyos korban. Honlapunk oldalain különböző tématerületről számos cikket olvashat, amik kell, hogy érdekeljék a valódi pasikat. az általunk vezetett weboldal egy hely azok számára, akik aktív életet élnek, többet várnak az élettől és attól a tudatosságtól, hogy “magától nem megy”. Célunk és küldetésünk, a férfiak élettémáival kapcsolatos ismeretek megosztása olvasóinkkal.

A menhealth24hu.com a Adinspire sp. z o. o. reklámügynökség által kezet médiacsoporthoz tartozik. A cég nem vállal felelősséget a weboldalon elhelyezett tartalmakért. Az oldalon elhelyezett anyagok külső szerzőktől származnak. A weboldalon közzétett termékinformációk a gyártóktól és a gyártásért és forgalmazásért felelős társult hálózatoktól származnak. A weboldal tájékoztató és útmutató jellegű.

A weboldal főszerkesztője Bakos Dorián, szenvedélye az írás, az utazás és az egészséges életmód. Lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolati űrlap segítségével.

 

    Fitnessz edző és diplomás pszichodietetikus vagyok Budapestről. A diplomamunkámhoz felvett témám is felébresztette érdeklődésemet az étrendkiegészítők tulajdonságai iránt. Főleg a testsúlycsökkentéssel, az izomtömegemeléssel, valamint személyreszabott étrendekkel foglakozom. Napi rendszerességgel trénelem pacienseimet és számos tanácsot nyújtok internetes oldalakon. Nem szeretem a stagnálást és a rutinokat, mindig aktívan pihenek.