Korai magömlés kezelése. Hogyan hosszabbítsa meg az együttlétet - ejakuláció késleltetése? A magömlés késleltetésének módjai.

Különböző korú férfiak küzdenek orgazmussal kapcsolatos rendellenességekkel. A korai magömlés egy nagyon gyakori panasz és az sem titok, hogy ez a probléma minden harmadik férfit érinti. Ez a kínos kellemetlenség a férfiaknál abban nyilvánul meg, hogy a fickó a közösülés előtt vagy rögtön az elején elmegy. Úgy tűnhet, hogy ez a probléma csak a fiatal férfiakat érinti, akik nagyon intenzíven reagálnak az érzésekre a másik nem testével való érintkezésre, de az igazság az, hogy sok idősebb embernek is van ugyanezen problémája. Nincs annál rosszabb, mint az agy problémák, így igyekszünk leírni néhány gondolatot a túl gyors ejakulációról és elmondjuk, hogyan késleltetheti a magömlést természetes módokon.

tabletta a korai magömléshez

Honnan ered a korai magömlés a férfiaknál?

A túl gyors ejakulációnak leggyakrabban pszichológiai alapja van. Sok férfi nagyon magas mércét állít magának a nőkhöz fűződő kapcsolatokban, ami stressz okoz a közeledés során. Ez a múltbéli sikertelen szexuális kapcsolatok traumatikus tapasztalataiból is következhet, ami bevésődik az emlékezetbe nagyon hosszan. Ezek mellett megkülönböztethetünk olyan okokat is, mint a tapasztalat hiánya, hangulati problémák, a szex tárgyi/feladati megközelítése, függőség és sok más.

Termék rangsor potencia növelő – termék összehasonlítás

Gyakran, amikor a partner nagyon vonzó a férfi gyorsan eléri a maximális izgalmi szintet, ami korai magömléshez vezet, ilyen egyszerű és logikus. Ezt a panaszt meglehet röviden határozni: A férfi hamarabb eléri a szexuális kielégülést, mint ahogy azt szeretné. A férfinak nincs befolyása az ejakulációra, és ez általában kellemetlen helyzetekhez vezet. Természetesen ezt okozhatják az urogenitális rendszer különböző megbetegedései olyanok, mint a prosztata-megnagyobbodás vagy az erekciós problémák.

Ejakuláció késleltetése . Korai magömlés kezelése házilag. Magömlés visszatartása

A korai magömlést csak a fiatal férfiakat érinti?

Persze, a korai magömléssel kapcsolatos problémákkal küzdő férfiak túlnyomó többsége 25 év alatti. A fiatal szexuálisan tapasztalatlan férfiak nagyon spontán és erősen reagálnak a nőkkel való közelebbi kapcsolatokra, ami gyakran korai magömléshez vezet. Általában a korral a férfiak lehetőségei növekednek, és a tapasztalat is megteszi a magáét. Mindamellett sok tapasztalt férfi is túl gyorsan elmegy, ekkor lépéseket kell tenni a probléma elhárítására.

Az idősebb férfiak részére javasoltak a vizsgálatok különböző betegségekre, valamint étrend kiegészítés, ami lehetővé teszi az “erő” növelését.

A korai magömlés hogyan hat a kapcsolatra?

Sajnos ez általában negatív tényező. Ha a partner szexuálisan nem kielégített, ez akár a kapcsolat széteséséhez is vezethet, ha nem tudunk megbirkózni a korai magömléssel. Egy kapcsolatban a szex nagyon fontos, ezért ha sántít ez a terület, a kapcsolat veszélybe kerül. Ezért minden olyan fickónak, aki tudatában van a problémájának, és aki törődik partnerével, lépéseket kell tennie a magömlés késleltetése érdekében.

Hogyan hosszabbítsuk meg az együttlétet és késleltessük a magömlést? Honnan kezdjük..

Ez a kérdés minden férfit foglalkoztat, akit megérintett ez a probléma. A korai magömlés nem a világ vége és ezt ki lehet gyógyítani. Lehet, hogy ez kicsit furcsán hangzik, de a megfelelő tréning megjavíthatja eredményeinket és határozottan késleltetheti a magömlést. Van számos gyakorlat a magömlés késleltetésére (mintegy példaként megadhatjuk az APE-t – Anti Premature Ejaculation) és természetesen, mint tudjuk a szexuális kapcsolat gyakoriságának növelése kétségtelenül segít.

Termék rangsor potencia növelő – termék összehasonlítás

Tehát, hogyan késleltessük a magömlést? Segíthetünk az potencianövelő tabletta recept nélkül, amik elérhetőek a piacon, ezek közül számos természetes növényi kivonatokat tartalmaz, és évszázadok óta alkalmazzák őket. Pozitív hatással vannak a potenciára pl. a ginzeng.

Ha a házi módszerek nem adnának megfelelő hatást forduljon szexológushoz, és konzultáljon a magömlés késleltetése célját érintő lehetséges megoldásokról.

Nehéz a korai magömlés gyógyítása?

Ha nagyon elszántak vagyunk és a magömlés késleltetése nagyon fontos számunkra, akkor nagyon tisztességes eredményeket érhetünk el. A korai magömlésre a gyakorlatokat rendszeresen alkalmazva, emellett természetes korai magömlés kezeléseétrend-kiegészítők támogatásával segíthetünk megoldani a problémát. Fontos hogy higgyünk a cél elérésében. Sok bátorságot ad nekünk a nőkhöz fűződő kapcsolatainkban, végtére is a férfinak kell kezdeményezni a kapcsolatokat és törekednie kell a partnere kielégítésére, mind mentálisan, mind fizikailag.

Általában három-hat hónap szükséges, hogy érezzük a szexuális együttlétben a minőségi javulást. Ha azonban nem szeretne farmakológiai kezelést igénybe venni, akkor nem marad más, mint a test és a lélek állhatatos kezelése.

Hogyan lehet megakadályozni a korai magömlést házi módszerekkel?

Van néhány módszer az állóképesség és az ejakuláció kontroljának növelésére. Ezeket pszichológiai-viselkedési és szexuális jellegűeknek nevezzük.

  • Az első ezek közül a Masters-Johnson szorítás, ami közvetlenül az orgazmus előtt megfelelő helyek megszorításán alapszik, számos publikációban olvashat erről a módszerről.
  • A másik módszer a „start-stop”, ami az orgazmus közeledtével a szexuális stimulálás leállításán alapszik. Röviden mondva, amikor az ejakuláció közeledik, abbahagyjuk a behatolást és várunk egy keveset, amíg visszanyerjük a kontrollt.

tabletta a korai magömléshez

Farmakológiai kezelés a magömlés kezelésére

Természetesen farmakológia kezelés is igénybe lehet venni a probléma kiküszöbölésére. Ebből a célból menjen el egy szexológushoz, aki végigvezeti Önt egy kezelésen. Ezt megelőzően megpróbálhat alkalmazni természetes szereket, amelyek javítják a szexuális teljesítményt természetes összetevők segítségével.

Mint mindig, szükséges az állhatatosság a szisztematikusság ezekben a tevékenységekben is, a korai magömlés gyógyítható és a siker nagymértékben tőlünk függ.

Termék rangsor potencia növelő – termék összehasonlítás

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Fitnessz edző és diplomás pszichodietetikus vagyok Budapestről. A diplomamunkámhoz felvett témám is felébresztette érdeklődésemet az étrendkiegészítők tulajdonságai iránt. Főleg a testsúlycsökkentéssel, az izomtömegemeléssel, valamint személyreszabott étrendekkel foglakozom. Napi rendszerességgel trénelem pacienseimet és számos tanácsot nyújtok internetes oldalakon. Nem szeretem a stagnálást és a rutinokat, mindig aktívan pihenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree