Természetes Pénisznövelő Módszerek

Amikor a megálmodott nővel való sikeres szexnek az útjában a kis pénisz áll, a férfi el kezd tanakodni, mit tegyen. Hiszen nem engedheti meg, hogy a kapcsolata széthulljon. De vajon ki tud hatni a péniszére és növelni tudja méretét? Amint kiderül, számos módszer létezik, a választás viszont az adott férfitől függ, egy nagyon egyéni dolog és első sorban intim kérdés, ezért a férfi szava a döntő. Természetes Pénisznövelő Módszerek?

Egyre több férfi fordul orvoshoz péniszhosszabbítás miatt.

termék rangsor pénisszel növelő tabletta – összehasonlítás

1. A gyakorlás az Első Számú Módszer. Pénisznövelő Módszerek

Nem újdonság, hogy léteznek olyan gyakorlatok, melyek meghosszabbítják és megvastagítják a péniszt. De ez minden bizonnyal hosszantartó folyamat, ami nem csupán elszántságot, de türelmet is igényel. Gond nélkül lehet találni gyakorlatokat a problémára, rengeteg van belőle. Rendszeresen kell gyakorolni és pontosan úgy, ahogy oktatják, mert egyéb esetben nem lesz hatásos.

Természetes Pénisznövelő Módszerek. Péniszhosszabbítás.

2. Péniszhosszabbítás – Vákuumos és vizes péniszpumpa, más szóval játékszerek

Léteznek ilyen berendezések, vákuumos és vizes péniszpumpák. A gyártó ajánlásának megfelelően kell alkalmazni a pénisz meghosszabbításához. Nem túl kellemes érzés és hosszabb ideig kell alkalmazni. Ez a játékszer állítólag akár meg is vastagíthatja a péniszt. Az eredménye érdekeznek és kielégítőnek tűnik, de vajon érdemes éppen ezt a módszert választani, ezt az ezen merengő férfinek kell eldöntenie. Először is kell vennie egy péniszpumpát. Ez nem olcsó dolog, de itt igazából nem a pénz számít. A vákuumos és a vizes péniszpumpák a működési mechanizmusukkal különböznek. Ez a két berendezés működésében kifejezetten jól látható. Péniszhosszabbítás?

  • vákuumos módszer
  • különböző péniszre függeszthető súlyok
  • mágneses vagy elektromos péniszstimuláló eszközök
  • hormonterápiák, tesztoszteron vagy más nemi hormonok (szteroidok)
  • növényi hatóanyagok a világ különböző pontjairól.

3. Pénisznövelő expanderek

Létezik ilyen berendezés, a neve expander. Professzionális berendezés, mely ugyanazt az eredményt hivatott elérni. Célja a pénisz fokozatos meghosszabbítása. A módszer lényege a pénisz húzása. A berendezés a pénisz vastagságát is növeli. Maga az expander nem néz ki túl buzdítóan, akár el is ijesztheti a férfit, de nem kell tőle tartani vagy félni. Igazából csupán borzasztóan néz ki. De minden bizonnyal jobb megoldás, mint a sebészeti műtét, mert olyan is létezik.

4. Sebészeti pénisznövelés

A sebész elvégezheti a műtétet, mely a pénisz méretének növelését eredményezi. Viszont számolni kell azzal, hogy az nem lesz kellemes. A műtét után a férfi beteg lesz és feküdnie kell. Bizonyos komplikációk is jelentkezhetnek. Általánosságban véve a módszer hatékony, de némileg kockázatos. A műtétre azok a férfiak szánják rá maguknak, akik nem látnak a maguk számára más menekülést, jobb lehetőséget.

 

Természetes Pénisznövelő Módszerek

5. Természetes pénisznövelő tabletta

Az igaz, hogy természetes pénisznövelő módszerekről van szó, de a kizárólagosan természetes összetevőket – gyógynövény kivonatokat – tartalmazó, étrend-kiegészítőnek nevezett tabletta szintén nagyon jó megoldás és úgy tűnik, hogy a természetes módszerekhez sorolható. Számos férfi szívesen veszi be a kapszulát, mert az kényelmes, biztonságos és hatékony.

termék rangsor pénisszel növelő tabletta – összehasonlítás

 

Sending
User Rating 4.2 (5 votes)

Fitnessz edző és diplomás pszichodietetikus vagyok Budapestről. A diplomamunkámhoz felvett témám is felébresztette érdeklődésemet az étrendkiegészítők tulajdonságai iránt. Főleg a testsúlycsökkentéssel, az izomtömegemeléssel, valamint személyreszabott étrendekkel foglakozom. Napi rendszerességgel trénelem pacienseimet és számos tanácsot nyújtok internetes oldalakon. Nem szeretem a stagnálást és a rutinokat, mindig aktívan pihenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree